Junior meets Senior

EEN ONTMOETING VAN TALENT

Met de Junior Jazz Experience, Jazz Focus Bigband
o.l.v. Lorenzo Mignacca
en

BENJAMIN HERMAN

Tolhuistuin 14 mei 2023

14.00 – 17.00 uur

Entree 12,50

Tickets via: https://tolhuistuin.nl/evenementen/junior-meets-senior

Naar een lang gekoesterd idee van Peter Guidi organiseert de PGF een nieuwe serie concerten waarin jonge spelers het podium delen met grote namen uit de Jazzwereld. Samen spelen, samen improviseren, van elkaar leren en inspiratie opdoen. Zo houden we jazz levend voor een nieuwe generatie muzikanten, en verbinden we de generaties in muziek.

Het eerste concert wordt gegeven door Benjamin Herman, zelf ook oud-leerling van Peter Guidi. De bigbands van de Muziekschool Amsterdam, met zeer getalenteerde spelers in de leeftijd van 10 tot 22 jaar zullen samen met hem de Tolhuistuin platspelen. Be there or be utterly square!

Foto: HH/Marcel Krijgsman Photography

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *